1 Април – Ден на шегата

 

1 Април – Ден на шегата

Поминавме преубав ден исполнет со шеги, смеа, игра и песна!

Ова се учениците од II б одд. заедно со нивните наставнички Даниела Гајдова и Славица Димитриевска


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе