60 години постоење на ООУ “Димитар Миладинов”

Училиштето мое го слави името свое !

 Видео

——————-

 

Галерија од патронатот на нашето училиште 2014

{gallery}patronat{/gallery}

Напишете коментар

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе