Англиски актив регионален натпревар

На регионалниот натпревар по англиски јазик_ *ЕЛТАМ*, оддржан на *07.05.2022* беа постигнати следните резултати:

**Ментор Христина Иванова*
_-Ина Пауновска Vа_ – прво место;
_-Кристијана Атанасова Vб_- второ место;
**Ментор Грозданка Стојковска*
_-Нина Ќосиќ VIа_ – трето место;
_-Ена Иванова Јошкоска VIв_- учество;
*Ментор Александра Пекевска*
_-Ангел Мукоски VIIа_- прво место;
_- Тамара Јанакиевски VIIа_- второ место;
*Ментор Наташа Стамболиска*
_-Луна Димитриева VIIIа_- прво место;
_-Миа Живковска VIIIб_- второ место;
**Ментор Грозданка Стојковска*
_-Тамара Ташковска IXб_- прво место;
_-Мартин Ивановиќ IXа_- учество
Учениците кои се стекнаа со прво ,второ и трето место продолжуваат со успеси на државниот натпревар по англиски јазик ЕЛТАМ кој е закажан за 28.05.2022. Среќно!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе