Соопштение за Новогодишен базар 2017/2018

Почитувани родители, Новогодишниот базар ќе се одржи на 20.12.2017 година (среда) со почеток од 15:30 до 17:00 часот.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе