Донација на компјутери од “СиT”Македонија.

– „Повеќе…“

Донација на компјутери од “СиT”Македонија.

Благодарност за дарежливоста и несебичната поддршка на оваа IT компанија: “СиТ” Македонија е водечки снабдувач на IT консалтинг, IT решенија и IT услуги во Македонија. Интегрираат целосни IT решенија на своите клиентите.
Нашето училиште е симбол на хуманитарност, почит и поттик на своите ученици.
“СиТ” Македонија, како општествено одговорна компанија донираше 2 компјутери на нашето училиште.
На овој начин, во свое име, и во име на сите наставници и ученици сакам да ја искажам нашата благодарност до “СиТ” Македонија, за несебичната поддршка и помош.Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе