Хуманитарен проект „Среќа“

– „Повеќе…“

Хуманитарен проект „Среќа“

Пред прагот на Новата година нашето училиште “Димитар Миладинов” со поддршка на Општина Центар, реализираше хуманитарна акција во соработка со здружението Проект Среќа ,да бидеме и ние нечиј Дедо Мраз и да израдуваме што повеќе дечиња и семејства од социјален ризик.
За таа цел добивме признание како училиште за успешно спроведената акција.
Ви посакуваме Среќни Новогодишни празници, да ја дочекате Новата година во добро здравје, ведрина и расположение. Да бидеме сите среќни, живи и здрави.
Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе