Хуманитарна акција „Една Може!“

– „Повеќе…“

Хуманитарна акција „Една Може!“

Нашето училиште учествуваше во хуманитарната акција на здружението Една може /One can за собирање на новогодишни пакетчиња за деца од еднородителски семејства. Учениците собраа вкупно 30 пакетчиња. Горди сме на успехот и хуманоста кои ги покажаа.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе