Нова урбана опрема во училишниот двор!

– „Повеќе…“

Нова урбана опрема во училишниот двор!

Нашиот училишен двор опремен со нова урбана опрема.
Огромна благодарност до Градоначалникот Горан Герасимовски и Општина Центар.Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе