Новогодишен базар

Кој ќе се одржи на 24 декември со почеток од 15:30 часот.

 

 

На 24 декември 2015 год. во основното училиште „Димитар Миладинов“ ќе се одржи новогодишен базар, со почеток од 15:30 часот. Базарот ќе се одвива до 17:30 часот. Ве очекуваме !

 

 

Напишете коментар

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе