Одбележување 30 години Ден на Независност

Учениците на ООУ Димитар Миладинов, изработија неколку кратки поезии, и ликовни творби од првачињата во чест на 30 години независност на нашата република.Напишете коментар

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе