Одбележување на “Европски Ден на јазиците”.

– „Повеќе…“

Одбележување на “Европски Ден на јазиците”. Неговата екселенција Амбасадорот на Франција. “La journée européenne des langues”. S.E. M. L’Ambassadeur de France en Macédoine du Nord Cyrille Baumgartner.
Градоначалик на општина Центар Саша Богдановиќ, Директор на Француски Институт и Одговорната на јазично аташе при Француски Институт Ljupka Dimova.Потпишување меморандум за соработка помеѓу ООУ”Димитар Миладинов” и Француски институт во Скопје – Institut français de Skopje.

ООУ „Димитар Миладинов“ ,Центар , Скопје
Напишете коментар

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе