Патронат – 67 Годишнина „ООУ Димитар Миладинов“

– „Повеќе…“

Нека е честит и вековит патрониот празник на нашето училиште ,,ООУ Димитар Миладинов”-одбележување на 67 годишнината од постоењето на нашето училиште!


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе