План и протокол 2021/2022

Нов план и протокол на МОН за 2021/2022 година.

– „Повеќе…“

Почитувани,
Pодолу ќе ги најдете двата документи од МОН за протокол на основни училишта како и планот за одржување настава.

Ве молиме клинкете на линкот подолу(текстот со подвлечена линија):

Линк до документ

Линк до документ

Напишете коментар

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе