Посета на ученици во Народната канцеларија во Скопје.

Дваесетина ученици од основното училиште „Димитар Миладинов“ од општина Центар, ја посетија Народната канцеларија

 

Дваесетина ученици од основното училиште „Димитар Миладинов“ од општина Центар, ја посетија Народната канцеларија во Скопје, каде што имаа можност да се запознаат со функцијата и со надлежностите на Претседателот на Република Македонија. Целта на посетата на Народната канцеларија на ученици од основните училишта е подигнување на свеста кај најмладите за важноста, функцијата и ингеренциите на Претседателот на Република Македонија.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе