Приредба по повод “Меѓународниот Ден на Франкофонија“

Приредба по повод “Меѓународниот Ден на Франкофонија“ кој се одбележува низ цел свет во земјите каде се изучува францускиот јазик.

Благодарност до Француски Институт- Скопје и Француска Амбасада.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе