Приредба за прием на првачиња

Почитувани,

Свечената приредба за прием на првачиња ќе се одржи на 01.09.2016 со почеток од 09:00 часот. во свечената сала.

Напишете коментар

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе