Соопштение

Почитувани родители и ученици, Ве известуваме дека, свечената приредба по повод прием на првачињата и почетокот на новата учебна година 2017/18, ќе се одржи на 04.09.2017 год. во 08:30, во салата за свечености. Со почит: Директорот и вработените во ООУ “Димитар Миладинов”- Скопје

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе