Свечена приредба по повод приемот на новите првачиња

На ден 01.09.2022 год беше одржана свечена приредба по повод приемот на новите првачиња во новата учебна 2022/2023 година. Им посакуваме многу успеси во иднина да бидат нова гордост на училиштето како и сите минати генерации. Среќно првачиња!!!