ВТОРО ОДДЕЛЕНИЕ

 

Да продолжиме со учење

2020-03-15 23:54:25 ВТОРО ОДДЕЛЕНИЕ

Почитувани родители и ученици, ООУ „Димитар Миладинов“ – Центар подготви база на податоци, едукативни содржини и интернет сајтови, со единствена цел, нашата настава од училница да ја продолжиме во Вашите домови!

 

Активности за период од 11.3.2020 до 20.3.2020

 

МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

ЛИНК

МАТЕМАТИКА

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ПРИРОДНИ НАУКИ

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ОПШТЕСТВО

ЛИНК

АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ЛИНК

КОРИСНИ ЛИНКОВИ:

https://www.education.com/games/math/?gclid=EAIaIQobChMIxfm1zYOd6AIVDXiGCh3lRALFEAAYASAAEgJbQ_D_BwE
https://www.google.com/search?q=funtastic+mathematics.wordpress.com&oq=funtastic+&aqs=chrome.1.69i57j0l4j69i60j69i65j69i60.8075j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://mathsframe.co.uk/en/resources/resource/553/Defend-the-Tree

https://mathsframe.co.uk/en/resources/resource/504/Super-Maths-Bowling-Multiplication

https://www.topmarks.co.uk/maths-games/hit-the-button

https://mathsframe.co.uk/en/resources/category/7/multiplication-and-division

 

https://www.ixl.com/?partner=google&campaign=75174545&adGroup=3795773345&gclid=EAIaIQobChMIuu3YgpSd6AIV_eK7CB0CXAG7EAEYASAAEgLravD_BwE

http://oddelenskanastavaresursi.blogspot.com/2015/02/blog-post_8.html

https://www.stepbystep.org.mk/mk/biblioteka

https://funtasticmathematics.wordpress.com/2016/05/11/%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%80%d0%be-%d0%be%d0%b4%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5/

https://marijajakovljev.wordpress.com/3484-2/

https://izvorcemk.wordpress.com/

http://www.sciencekids.co.nz/gamesactivities.html

(Наставните материјали може да се од интернет ресурсите за наставници)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Назад До Горе