Прием на нови првачиња

📣 На ден 01.09.2022 год беше одржана свечена приредба по повод приемот на новите првачиња во новата учебна 2022/2023 година.

📣Им посакуваме многу успех на нашите првачиења и во иднина да бидат нова гордост на училиштето како и сите минати генерации. Среќно на сите првачиња и ученици на ООУ”Димитар Миладинов”- Центар🍀🍀🍀