Распореди

Распоред на ѕвонење

ЧасПериод
1 Час8:00 – 8:40
2 Час8:45 – 9:25
голем одмор9:25 – 9:50
3 Час9:50 – 10:30
4 Час10:35 – 11:15
5 Час11:20 – 12:00
6 Час12:05 – 12:45
7 Час12:50 – 13:30

Распоред на часови 1 одделение
часПОНЕДЕЛНИКВТОРНИКСРЕДАЧЕТВРТОКПЕТОК
1.ПојадокПојадокПојадокПојадокПојадок
2.Англиски јазикМакедонски јазикМакедонски јазикФизичко и здравствено обр.Математика
3.Македонски јазикМатематикаАнглиски јазикПриродни наукиМакедонски јазик
4.МатематикаПриродни наукиФизичко и здравствено обр.МатематикаОпштество
5.Музичко обр.Ликовно обр.МатематикаМакедонски јазикФизичко и здравствено обр.
6.РучекРучекРучекРучекРучек
7.Слободни изборни предметиСлободно времеСлободни изборни предметиСамостојна работаСамостојна работа
8.Самостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСамостојна работа
9.Самостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСлободно време

Распоред на часови 2 одделение
ПонеделникВторникСредаЧетвртокПеток
ПојадокПојадокПојадокПојадокПојадок
Македонски јазикМакедонски јазикАнглиски јазикАнглиски јазикМатематика
Природни наукиМатематикаМатематикаМакедонски јазикМакедонски јазик
Музичко образованиеОпшествоМакедонски јазикФизичко и здравствено обр.Ликовно образование
МатематикаФизичко и здравствено обр.Природни наукиМатематикаФизичко и здравствено обр.
РучекРучекРучекРучекРучек
Додатна наставаСлободни изборни предметиЧас на одделенска заедницаСлободни изборни предметиДополнителна настава
Самостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСамостојна работа
Самостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСамостојна работаСлободно време

Распоред на часови предметна настава

Приемен ден на предметните наставници
Наставникпредметденчас
Митра Цилевскамакедонски јазиксреда6 час
Лидија Паневскамакедонски јазикпонеделник4 час
Соња Дракуловска Богдановскамакедонски јазик/ изборен во 6 одд./вештини за живеењепеток4 час
Грозданка Стојковаанглиски јазикпонеделник4 час
Александра Пекевскаанглиски јазиксреда4 час
Наташа Стамболискаанглиски јазикпонеделник4 час
Зорица Ајановскафранцуски јазик/вештини за живеењечетврток7 час
Ана Арсоскагермански јазиквторник5 час
Бети Стојоска Стојановскаматематикавторник2 час
Катерина Стаменковиќматематикасреда1 час
Весна Кочовска Ивановскаматематика /иновациипонеделник6 час
Аида Петровскафизикапонеделник5 час
Рада Манчевафизикапеток5 час
Ивица Трајковскиисторија/историја и општествочетврток3 час
Божо Бубалоисторија/историја и општество /истражување на родниот крајпонеделник6 час
Наташа Велковскагеографија/ природни науки/ историја и општествовторник6 час
Габриела Граорковскагеографија/ нашата таковинавторник3 час
Марија Насковскабиологијавторник4 час
Марија Апостоловахемија/ природни наукичетврток4 час
Билјана Величковскаетика/граѓанско образованиепонеделник5 час
Катерина Георгиевскатехничко образование и информатикачетврток3 час
Маја Ристовскаликовно образованиесреда4 час
Бојана Петровиќ Алексовамузичко образованиевторник3 час
Анета Гоцевафизичко и здравствено образованиепонеделник5 час
Јован Миловскифизичко и здравствено образованиечетврток2 час
Вања СпирковскаИнформатика и програмирањевторник3 час
Маја Јакимовскаетика во религиивторник5 час
Одговорен наставник Александра Пекевска

*податоци за 2023/24 учебна година.