Општински натпревар по предметот географија

📣 На 04.03.2023 година во ООУ “Димитар Миладинов”-Центар, се одржа општински натпревар по предметот географија.

🥇Ученичката Луна Богојевска од 7б одд. освои максимални 100 поени и освои прво место на општинскиот натпревар по географија под менторство на наставничката Natasa Velkovska.