Државен натпревар – хорско пеење

На државниот натпревар по хорско пеење одржан на 13.05.2023 година во Валандово нашиот хор под менторство на наст. Бојана Петровиќ Алексова освои второ место.

Горди сме на нашиот хор ♥️