Кошаркарска лига

Во еден извонреден финален натпревар нашиот кошаркарски тим предводени од наставникот Јован Миловски ,остварија победа и го освоија шампионскиот пехар од кошаркарската лига организирана од страна на Општина Центар.

Со прикажаната доминантна игра од страна на сите играчи, нашиот тим во целост ја имаше контролата и водството на натпреварот што на крајот разликата беше недостижна .

ЧЕСТИТКИ ЗА НАШИТЕ ЗЛАТНИ МОМЧИЊА!!!