Помош во лекувањето на Леонид Индов

Почитувани,

📣Споделуваме информација до сите родители и наши ученици, за настан на 13.12.2023г. во трговскиот центар Рамстор. ℹ️ Ќе се одржи хуманитарна изложба на цртежи на наши ученици и концерт, со почеток од 18:00 до 19:30ч.

❤️Собраните средства ќе бидат наменети за помош во лекувањето на Леонид Индов. Учество во хуманитарната изложба ќе имаат и учениците од нашето училиште. Да ја покажеме уште еднаш заедно нашата голема хуманост. 🖼️🍀🖼️🍀🖼️

ООУ “Димитар Миладинов”- Скопје, Центар