Хуманитарна акција за Кара

Нашето училиште утре ќе постави кутија за донирање за наша соученичка. Заедно сите да ја покажеме хуманоста на дело. Се надеваме дека брзо ќе ги собереме потребните средства за Кара. Да овозможиме да се врати детската насмевка и радоста во нејзиното семејство.