Регионалниот натпревар по географија

📣На Регионалниот натпревар по географија одржан на 16.03.2024 ученичкатa Мила Митревска од VIIв под менторство на наставничката Наташа Велковска , освои прва награда со освоени максимални поени. Честитки за постигнатиот успех.👏

Повеќе информации на официјалниот линк