Драмска претстава ,,Кој сум јас? “

На ден 19.03.2024 во ООУ ,,Димитар Миладинов“ под режија на наставничката Соња Д.Богдановска се одржа премиерно драмската претстава ,,Кој сум јас? “

Оваа претстава ни ги отвори актуелните проблеми во образованието, со кои се соочуваме сите, како секој од нас може да се промени, да биде подобар пример за да создадеме подобар свет за сите.

Настапуваат:
6а:Евгенија Димеска, Калина Василевска, Ана Савевска, Ана Божарова, Бенџамин Селим, Дарјан Богдановски, Јована Џиковски и Ева Трајковска
8в:Дамјан и Дарјан Станојловиќ, Филип Хаџи-Велков, Јован Митевски, Леон Поповски и Максим Пејковски
8г:Александар Ристевски

Со оваа претстава се натпреваруваме за награда на Конкурсот за најдобра драмска претстава на ниво на Oпштина Центар.