Детска недела

Учениците од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар денес на 03.10.2022год.

настапија на настанот по повод Детска недела во организација на Општина Центар – Скопје


Свечен прием на првачињата во Детската Организација и обраќање на Градоначалникот на општина Центар,