Правилно постапување со комуналниот отпад, селекција и рециклирање

📣Денес имавме убава работилница на тема: “Правилно постапување со комуналниот отпад, селекција и рециклирање “. ЈП Комунална хигиена Скопје. Учениците од IV-а и IV-б беа активно вклучени во работилницата и во предавањето.