Денот на гладта под мото „Помислете и на нас”

📣Учениците од ООУ „Димитар Миладинов“ во соработка со Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Центар ја покажаа својата хуманост успешно реализирајки ја Кампањата за Денот на гладта под мото „Помислете и на нас”.