Новогодишен базар

🎄Денес на 27.12.2022 год. вторник се одржа традиционалниот новогодишен базар во фискултурната сала на ООУ ,,Димитар Миладинов.

🎁И оваа година собраните средства ги донираме за децата од социјален ризик од нашето училиште ,бидејќи нашето училиште се грижи за секој ученик подеднакво,секој да ја почувствува Новогодишната магија и радост.

🙏Благодарност до сите наставници, родители и ученици кои несебично се вложија во своите изработки ❤️💝❤️