Новогодишна приредба

❄️❄️❄️”Снегулки мали, снегулки бели, снегулки разиграни и дечиња весели”❄️❄️❄️

🎄Новогодишна приредба по повод престојните новогодишни и божиќни празници организирана од наставничката по музичко образование Бојана Петровиќ Алексова во соработка со одделенските наставнички и наставничката по македонски јазик Соња Дракуловска Богдановска во свечената сала на ООУ”Димитар Миладинов”-Центар, Скопје.

Ви посакуваме Среќна Нова 2023год. и Божиќ на сите ученици, наставници и родители🎄🎄🎄