Општински натпревар

📣 На 04.03.2023 се одржа Општинскиот натпревар за учениците од основно образование. Учениците од ООУ ,,Димитар Миладинов,, ги постигнаа следниве резултати:

 • 🥇Филип Хаџи Велков 7в одд 1 награда/100 бода
 • 🥇Јордан Соколовски 7б одд 1 награда/100 бода
 • 🥇Дамјан Станојловиќ 7в одд 1 награда/100 бода
 • 🥇Нина Ќосиќ 7а одд 1 награда/ 86 бода
 • 🥈Александар Ристевски 7г одд. 2 награда /83 бода
 • 🥈Лука Ангеловска 7г одд. 2 награда/ 80 бод
 • 🥈Емил Петровски 7а одд2 награда/ 75 бода
 • 🥈Лука Арсов 6а одд 2 награда/ 75 бода
 • 🥈Лука Пауновски 8а одд 2 награда/72 бода
 • 🥉Ангел Муковски 8а одд 3 награда/68 бода
 • 🥉Елена Ивановска 7г одд 3 награда /60 бод
 • 🥉Виктор Трајковски 6а одд 3 награда/60 б.

Честитки за сите ученици за постигнатиот резултат по предмет математика под менторство на наставничките Катерина Стаменковиќ и Весна Кочовска.