Регионален натпревар по француски јазик

📣На регионалниот натпревар по француски јазик 🇫🇷 категорија: основно образование кој се одржа на 25.03.2023год. во просториите на СУГС Раде Јовчевски- Корчагин во Скопје, нашата ученичка Марија Наумовска од 9-б одд. освои 🥉3 место и се пласираше за државниот натпревар.

Честитки и за наставничката по француски јазик Aлександра Давидовиќ О’Нил🍀