Свечено доделување на дипломи од Амбасада на Република Чешка

📣Денес учениците од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар присуствуваа на свечено доделување на дипломи од Амбасада на Република Чешка 🇨🇿

📣50 та Интернационална детска ликовна изложба на тема: , Музеј’ , во Лидице , Република Чешка🇨🇿

Почесна диплома на нашата ученичка Неда Тануровска од 9б одд. Честитки за нашата гордост 👏