Работилница за декорирање и боење на велигденски јајца

а ден 13.04.2023 по повод Велигденските празници со учениците од 6в одделение ООУ”Димитар Миладинов”-Центар, Скопје, одржавме креативна работилница за декорирање и боење на велигденски јајца .

Нека ни е за многу години Велигден 🐣🐣🐣