претставата ,,Некој нека ми каже колку сум важен“

На ден 19.04.2023 со 7мите одделенија од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар го посетивме Театарот за деца и младинци и ја изгледавме претставата ,,Некој нека ми каже колку сум важен “ .

Пораката која ја сфативме е дека сите сме еднакво важни кога го работиме тоа за кое сме обучени и за кое имаме соодветно знаење,секоја професија треба да се бира со љубов и така и да се работи ,бидејќи само така ќе оставиме траги зад себе дека секоја една професија е подеднакво битна на овој свет.