Натпреварот за Француска песна

На натпреварот за Француска песна организиран од фондацијата Бел Идеал на 22 април 2023, 🥇прво место освои нашата ученичка Нина Лазаревска од 6-a одделение со песната “Милорд” од Едит Пијаф. Летен франкофонски камп во „Михајлово“ за победникот. Благодариме Bel idéal Преубав франкофонски настан во Holiday Inn Skopje.

Честитки и за нашата ученичка Јана Веселинова за освоено 4 место👏👏👏