Еколошка акција

Со почеток од 9 часот денес со учениците од 1 во до 9 то одделение од ООУ,,Димитар Миладинов” ,Центар, спроведовме еколошката акција како дел од проектот ГЕНЕРАЛКА ВИКЕНД ВО ЦЕНТАР,го чистевме училишниот двор од секаков отпад и ѓубре,бидејќи средината во која учиме и живееме е наше огледало,а сите имаме право на чиста и здрава средина во Општина Центар.