Литературен фестивал Ракатки

Ученикот Даријан Петковски од Vб одделение од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар под менторство на одделенскиот наставник Весна Кусакатска, освои трета награда на детскиот литературен фестивал Ракатки.

Честитки за Даријан!👏👏👏