Настава во природа во Охрид

Учениците од петтите одделенија во ООУ,Димитар Миладинов”, заедно со нивните наставнички, реализираа настава во природа во Охрид, од 15-19.5.2023 год.

Многу дружење, посети, весели и насмеани детски лица.