Републичкиот натпревар по математика

Резултати од Републичкиот натпревар по математика и постигнати успеси на учениците од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар

  • -Петар Дамјаноски деветто одделение прво место
  • -Бодан Николов деветто дделение второ место
  • -Ангел Муковски осмо одделение пофалница
  • -Филип Хаџи-Велков седмо одделение второ место
  • -Лука Ангеловски седмо одделение пофалница
  • -Јордан Соколовски седмо одделение пофалница
  • -Виктор Трајковски шесто одделение прво место

Честитки на сите учесници👏👏👏