Екскурзија низ Источна Македонија

Учениците од 9тите одделенија од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар реализираа дводневна екскурзија низ Источна Македонија од 17.05. до 19.05. во која се дружевме и уживавме во времето поминато сплотени и среќни.