Работилница за правилна орална хигиена

👉Реализирана уште една едукативна работилница за правилна орална хигиена и здрава исхрана кај дечињата во ООУ „Димитар Миладинов“❗️

🤝Реализирањето на работилниците е овозможено со меморандумот за соработка на Факултетот со Општина Центар, а дечињата добија подароци од нашиот партнер Интердентал ДООЕЛ Скопје.