Турнир во мал фудбал

Во периодот од 6 до 12 јуни се одржа турнир во мал фудбал, со екипи формирани на ниво на одделенија (6, 7, 8 и 9 одд.)

  • ⚽️ Во категорија 6 и 7 одд. победник е екипата на 7 одделение. 🏆
  • ⚽️ Во категорија 7 и 8 одд. победник е екипата на 7 одделение. 🏆
  • ⚽️ Во категоријата 8 и 9 одд. победник е екипата на 9 одделение.🏆

Благодарност за наставникот по физичко образование Јован Миловски, кој беше судија на сите натпревари. Браво за сите екипи, за спортската фер игра и убавата дружба!

Убав летен распуст! 🏖