Денот на учителот

По повод Денот на учителот 05.10.2023год. беше организиран свечен настан во ООУ “Киро Глигоров “-Центар, со цел доделување сертификати на Директори, наставници и стручни соработници од обуката “Булинг-врсничко насилство во основните училишта” во организација на Општина Центар