Светскиот ден на менталното здравје – 10-ти Октомври

Црвен крст на РСМ – по повод одбележување на Светскиот ден на менталното здравје – 10-ти Октомври ги покани ученици од ООУ „Димитар Миладинов“ на настан – трибина на тема: “Важноста на менталното здравје во заедницата”.

Трибината се одржа на 10-ти октомври 2023 (вторник).