Победничкиот тим на Таг Рагбу

🏆Победничкиот тим на Таг Рагбу 🏈🏈🏈 од ООУ „Димитар Миладинов“ – Скопје, Центар денес беше достојно поздравен со силен аплауз од наставничкиот колектив. Браво за нашите победници на државно ниво, да продолжат да редат успеси и да го претставуваат нашето училиште.

Благодарност до 🇫🇷Француски институт во Скопје – Institut français de Skopje и Ambassade de France à Skopje за нивната поддршка.