Државен натпревар по француски јазик

Нашата ученичка Мила Митровска од VII в одделение го освои 🏆Првото место на Државниот натпревар по француски јазик 🇫🇷

“Épellation 2023″ под менторство на наставничката по Француски јазик : Зорица Ајановска.

Честитки за постигнатиот успех👏